Samenwerking Madaga

Bij Quinzokids houden wij van lekker eten. Wij willen het beste voor onze kinderen. Om deze reden werken wij voor onze warme maaltijden en broodbeleg samen met Madaga – the great little foods company.

Wie is Madaga.

Madaga is opgericht door Ingrid en Gabriel. Het is een onderneming die wekelijks 100% biologische gezonde maaltijden en tussendoortjes verzorgt voor kinderen door heel Nederland. Van een kinderdagverblijf, een ziekenhuis of particulier. Iedereen kan bij Madaga terecht. Madaga doet er alles aan om kleintjes met plezier aan gezond eten te krijgen. Dit doen ze door gezonde ingrediënten om te toveren in spannende gerechtjes. Van vlees, vis, fruit, groente en de bekende vergeten groente. De keuze bij Madaga is zeer breed. Zijn er allergieën of kinderen die vegetarisch eten? Dan houden we daar uiteraard rekening mee. 

Wil je het hele verhaal van Ingrid en Gabriel lezen volg dan deze link.

De beste babyvoeding

Het klinkt zo simpel en logisch: biologisch en vers koken voor baby’s en peuters. Toch ging Madaga helemaal haar eigen weg, want ze waren pioniers op dit gebied. Maar het is gelukt.

  • Echt - In de keuken van Madaga wordt echt gekookt. Hierdoor smaakt een wortel bij ons naar wortel. En ziet een wortel er trouwens ook gewoon uit als een wortel.
  • Vers - Wat Madaga kookt is vers en het blijft ook vers, wel 8 dagen. Dat kan omdat ze de zuurstof eruit halen, daardoor kunnen we ze langer in de koelkast bewaren.
  • Onweerstaanbaar - Samen met de kinderdiëtiste van Madaga zijn er 90 biologische recepten bedacht. Elke week staat er vis, vlees, gevogelte en vegetarisch op het menu. Zo eten we lekker gevarieerd.
  • Makkelijk - Wat er op het label staat is wat erin zit. Het enige dat ze verstoppen is de groente in de pastasauzen. O, ja de verpakking is BPA-vrij en recyclebaar.

Door onze samenwerking met Madaga wordt er elke week weer nagedacht over een uitgebalanceerd, gezond menu. Madaga heeft de heerlijkste gerechten en pastasauzen, ontbijtjes, gezonde tussendoortjes en de lekkerste groente- en fruithapjes. Madaga bezorgt elke week bij Quinzokids. Bovendien kookt Madaga alleen met biologische ingrediënten, en altijd hartstikke vers.

De warme maaltijden worden gekoeld aangeleverd met speciaal vervoer en in de stoomoven bij Quinzokids bereidt. Zo blijven alle gezonde vitaminen er in en gaat de smaak niet verloren.

Madaga AMC slider

 
Alles wat jouw kindje nodig heeft 100% bio
natuurlijke ingrediënten en niks anders
Koks van Madaga weten precies wat kleintjes lekker vinden
Een wortel smaakt echt naar wortel