Skip to main content

Ouders


Beste ouder/opvoeder/geïnteresseerde, Wij heten u op de eerste plaats van harte welkom op de site van Kindercentrum Quinzokids. Dank voor uw interesse in ons kindercentrum. Ik hoop dat u middels deze site een beeld krijgt van Quinzokids, alsmede antwoord krijgt op voor u belangrijke vragen. Uiteraard staan wij u ook persoonlijk graag te woord over alles wat Quinzokids u kan bieden.

Kindercentrum Quinzokids is een professioneel kindercentrum voor zowel dagopvang van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, als Buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Quinzokids biedt verantwoorde kinderopvang in een sfeervolle, veilige, geborgen en vertrouwde omgeving, waarin kinderen zich optimaal en in eigen tempo kunnen ontwikkelen.

Quinzokids heeft de hoofvestiging aan de rand van de Bouwmeesterbuurt. Hierbieden we zowel kinderdagverblijf als Buiten schoolse opvang aan. De locatie is met zorg gekozen en de vestiging is gezellig, warm en huiselijk ingericht. Hierbij is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en rustige kleuren.

Onze andere locatie waar we alleen buitenschoolse opvang bieden, is op het terrein van het Almeersch Hippisch Centrum, een bijzondere locatie direct aan het bos. Ook op deze locatie is onze groepsruimte sfeervol ingericht met zoveel mogelijk natuurlijke materialen.

Quinzokids levert als deeltijdopvoeder een bijdrage aan de opvoeding van uw kind(eren). Zij worden op een speelse en natuurlijke manier bewust gemaakt van de noodzaak om respect te hebben voor mens, dier en omgeving.

Wij hopen u via deze website een goed beeld van ons kindercentrum te kunnen geven. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om op één van onze locaties de sfeer te komen proeven, in een persoonlijk gesprek onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u eventuele verdere vragen stellen en de mogelijkheden bespreken.