Skip to main content

Ecologische producten


Quinzokids wil baby’s en kinderen zo goed mogelijk helpen opgroeien. We zorgen ervoor dat kinderen zo weinig mogelijk stoffen binnen krijgen die niet passen bij een opgroeiend kind. Hoe doen we dat?

We kiezen voor ecologische producten. 

We runnen ons bedrijf zo milieuvriendelijk en duurzaam mogelijk door gebruik te maken van bijvoorbeeld ecologische schoonmaakmiddelen en het scheiden van ons afval. 

We maken ook gebruik van ecologische luiers. Het merk wat we gebruiken is Bambo. Ze bevatten geen TBT (de giftige organotinverbinding: tributyltin) of andere schadelijke stoffen. Door de ongebleekte celstof komen er minder schadelijke stoffen vrij en is de productie van deze luier minder slecht voor het milieu dan de gewone gebleekte luier.  

We zijn erg positief over onze ecologische bedrijfsvoering. We hopen ook anderen te inspireren kinderen een duurzame toekomst mee te geven. Heb je voor ons nog praktische milieutips? Laat het ons weten!

Naast ecologische luiers werken wij uitsluitend met ecologische verzorgingsproducten en onderhoudsmiddelen, zodat wij het afvalwater zo min mogelijk belasten. Zo draagt Quinzokids zijn steentje bij aan het behoud van de wereld van morgen, de wereld van uw kind.