Skip to main content

Mag ik mij even voorstellen


Mijn naam is Judith van Brandwijk eigenaar en directeur van Kindercentrum Quinzokids. Ik ben getrouwd met Idsert van Brandwijk die vanaf begin 2019 mij fulltime ondersteunt. Wij hebben 2 geweldige kinderen Quinten (2001) en Zoë (2003).

Mijn hobby’s zijn puzzelen, paardrijden, tuinieren in de moestuin, wandelen en wintersport niet te vergeten. Paardrijden is in ieder geval voor mij een heerlijke manier om even mijn hoofd leeg te maken en actief bezig te zijn.

In mijn privéleven ben ik altijd bezig met bewuste voeding en de natuur. Niet op een zweverige manier maar ik ben graag in de natuur. Ook wil ik gewoon weten wat ik eet en waar het vandaan komt. Pure groenten die niet met gif bespoten zijn, producten zonder kunstmatige toevoegingen en een stukje vlees van een dier dat niet volgespoten is met medicijnen en een goed buitenleven heeft gehad. Dat kost inderdaad meer maar zelf kies ik dan voor minder vlees. Als ik vlees eet, eet ik vlees waar ik de herkomst van weet. Ik oordeel niet over mensen die het anders doen want iedereen is vrij om zijn eigen afwegingen te maken. Het gaat niet om wat wel en niet mag maar om gewoon elke keer weer zelf een bewuste keuze maken.

Ik geniet elke dag enorm van het runnen van een team gemotiveerde mooie medewerkers. Ik mag elke dag met jullie lieve kinderen doorbrengen. Kinderen zijn altijd eerlijk en zeggen wat ze denken. Pure mensjes. Ik blijf mij inzetten voor de leukste, bewuste, gezondste en groenste kinderopvang die er maar zijn kan. Als de kinderen genieten en wij ze positief kunnen helpen bij hun ontwikkeling dan kunnen wij er allemaal van genieten.

Het kindercentrum


Kindercentrum Quinzokids opende in november 2016 haar deuren. Toch hebben wij al ruim 21 jaar ervaring in huis. Ik werkte jarenlang in de kinderopvang. Ik ben begonnen als pedagogisch medewerker, en heb vervolgens 6 jaar als gastouder gewerkt tijdens het opgroeien van mijn eigen kinderen. Na mijn comeback in 2007 ben ik doorgegroeid tot locatiemanager. Ik zag de kwaliteiten van reguliere kinderopvang maar ook de valkuilen. Langzaam groeide het concept van Quinzokids.

Ondertussen is het team gegroeid naar 36 medewerkers. Een team van geweldige toegewijde pedagogische medewerkers. Het kloppende hart van Quinzokids.